• Vyhodnotenie jarného zberu papiera
          • Vyhodnotenie jarného zberu papiera

          • Žiaci základnej školy spoločne so svojimi rodičmi a pedagógmi opäť raz preukázali, že im osud našej planéty nie je ľahostajný. Dôkazom toho je zber papiera, ktorý sa uskutočnil v termíne od 28.4. – 5.5.2023.

            Všetky triedy spolu priniesli viac ako 3 943,85 kg papiera!

            V rámci hodnotenia tried sa na 1. mieste umiestnili žiaci I. A triedy, ktorí priniesli spoločne až 1250,20 kg papiera. Strieborný stupienok obsadili žiaci špeciálnej triedy (722 kg) a tretie miesto získali žiaci z V. A triedy (686,85 kg). Najlepší jednotlivec pochádza taktiež z víťazného kolektívu. Stal sa ním žiak I. A triedy Dominik Hanzlovič, ktorý priniesol 836,70 kg. Trojicou najlepších dopĺňajú Andrea Tomášková z VIII. B (678 kg) a Samantha Fúseková z I. A (238,05 kg). 

            Víťazom gratulujeme a v mene základnej školy ďakujeme všetkým rodičom a občanom našej obce, ktorí sa spolupodieľajú na výchove a vzdelávaní našich žiakov aj prostredníctvom podobnej environmentálnej aktivity!

                       

            Vyhodnotenie triedy:

            1. miesto I.A (1250,20 kg)

            2. miesto IV.B + VIII.B (722 kg)

            3. miesto V.A  (686, 85 kg)

             

             Vyhodnotenie jednotlivci

            1. miesto  Hanzlovič Dominik – I. A (836,70 kg)

            2. miesto  Tomášková Andrea – VIII. B (678 kg)

            3. miesto   Fúseková Samantha – I. A (238,05 kg)

             

            Mgr. Lenka Liščáková

            Fotoalbum

        • Divadlo v ANJ Big Bang vs. Stvorenie sveta
          • Divadlo v ANJ Big Bang vs. Stvorenie sveta

          • Ako je možné, že sa deň strieda s nocou, že rok má štyri ročné obdobia, že existuje voda pozemská, ale aj nadzemská? Prečo človek vyzerá tak, ako vyzerá? Aj toto sa dozvedeli naši žiaci 2.5.2023, kedy navštívili divadelné predstavenie s názvom Big Bang vs. Stvorenie sveta. Predstavenie bolo v anglickom jazyku.  

            Táto anglicko-slovenská rozprávka koncipovaná ako učebná pomôcka pre žiakov základných škôl vznikla v spolupráci s Divadlom ZkuFraVon.

            Ing. Mária Bobáková